Funksionojmë në Greqi që prej vitit 1995 në fushën e kafes dhe aktiviteti ynë kryesor është;
  Përpunim dhe Tregëti Kafeje dhe veçanërisht i Kafes Tradicionale Shqiptare me emrin ARGJIRO.
  Si aktivitet dytësor kemi : Ιnstalimin e Μakinerive Αutomatike Profesionale me emrin "NESCAFE Alegria Professional”, dhe ''Lioness'' për bërje kafesh dhe pijesh të ndryshme, si dhe tregëtinë e produkteve të nevojshme për funksionimin e tyre, si: Kafe Ekspress, Qumësht, Çokollatë, Çaj dhe Nescafe Classic.
Makineritë e tipit "Lioness"mund të funksionojnë dhe si shitësa automatik(vending).
- Me Kafen ARGJIRO u drejtohemi konsumatorëve shqiptarë kryesisht në Greqi, por dhe në mbarë botën. Gjithashtu kafeja jonë preferohet dhe nga një përqindje e konsiderueshme konsumatorësh Grekë apo dhe kombësish të tjera.
  Prodhimi i kafes ARGJIRO bëhet në Greqi në njësinë tonë të përpunimit, e cila është plotësisht e automatizuar, dhe e përshtatur, sipas nevojave të produktit tonë si një produkt tradicional, si dhe sipas standarteve bashkëkohore Evropiane të cilësisë dhe higjenikës së lartë.
 Kafeja ARGJIRO, gjendet kryesisht në : mini markete, furra buke, kioska, dyqane pijesh dhe në supermarkete të vogla private në të gjithë Greqinë, por më tepër në Athinë, në zonat rreth Athinës dhe në shumë ishuj.
  Firma jonë po bën përpjekje të vazhueshme për vendosjen e kafes ARGJIRO në sa më shumë pika shitje në gjithë Greqinë për të qenë sa më pranë konsumatorëve që preferojnë këtë lloj kafe. Në zonat dhe qytetet që nuk gjendet akoma , vet të interesuarit, japin nr. e tel të firmës tonë në dyqanin më të afërt dhe u shprehin dëshirën e tyre që të furnizohet me kafe ARGJIRO.
  Gjithashtu nëpërmjet platformës tonë elektronike, konsumatorët mund, të porositin kafe Argjiro direkt nga ne, kudo që ndodhen, ose mund të kontaktojnë me ne, në repartin e dërgesave të drejtëpërdrejta, nëpërmjet të cilit i dërgohet me postë,ose transport ,në adresën e tyre, porosija e çdokujt, kudo që ndodhet në gjithë Greqinë apo dhe në Evropë, Kanada dhe Amerikë.
  Në proçesin e reklamimit të produktit tonë , firma jonë ofron falas kafe ARGJIRO, në pikat të ndryshme ku mblidhen qytetarët shqiptarë këtu në Greqi dhe jep dhurata të ndryshme, si kalendare ose mbrojtëse pashaporte,etj.

 -Me instalimin e Makinerive Automatike Profesionale për bërjen e kafeve dhe pijeve të ndryshme , u drejtohemi firmave të ndryshme në fushën e hotelierisë.       Nëpërmjet këtyre makinerive, çdokush, mund të bëj lehtë, shpejt, saktë me cilësi të lartë dhe konstante , me kosto shumë të ulët, vetëm me shtypjen e butonave, pa qenë e nevojshme të ketë njohuri apo eksperiencë, kafe dhe pije të llojeve të ndryshme,të ftohta dhe të ngrohta. si; ekspress, freddo ekspress, kapuçino, freddokapuçino, kafe filtri, nescafe, frappe si dhe çokollatë, qumësht dhe çaj me limon. Eshtë si të keni një barist profesional në dipozicionin tuaj.
 Lehtësia në instalim dhe përdorim, përmasat e vogla dhe kostoja e ulët, i bëjnë këto lloj maqineri të përshtatshme për; hotele që ofrojnë mëngjes gratis , për dyqane buke-m.markete, për sportelet e vogla ushqimore në shkolla, kinema, teatro,fusha sporti,palestra, anije, kafene, bare, parukeri, gjithashtu dhe për ndërmarrje me numër të madh personeli.
Jemi përfaqësues të kompanisë NESTLE HELLAS në këtë degë. . 
 Karakteristike e kompanisë sonë është sjellja e diçkaje të re dhe prototipike në tregun Grek, pra ofrimi i diçkaje që mungon.
 Ato ç’ka ofrojmë ne, si dhe mënyra që ne kemi zgjedhur, vështirë mund t’a gjej dikush të ofrohen nga kompani të tjera këtu në Greqi.
  Ideja e prodhimit dhe e tregëtise së një produkti tradicional shqiptar në Greqi është një ide e re për Greqinë dhe deri tani e vetme.
  Kafe ARGJIRO është produkti i parë dhe i vetmi shqiptar, që ka hyrë në tregun grek dhe që prej vitit 1995, shoqëron konsumatorët shqiptarë, duke u ofruar atyre pak shije nga traditat e tyre.
  Jemi e vetmja kompani në Greqi dhe e para në Shqipëri, e cila për herë të parë   zgjodhëm të ofrojmë kafe të zezë (tradicionale shqiptare), paketuar dhe të emëruar, në përputhje me Standartet Evropiane të prodhimeve ushqimore.
  Që në fillimi ne zgjodhëm t’a karakterizojmë produktin tonë, kafen ARGJIRO, si Kafe Tradicionale Shqiptare, një nocion që u dëgjua për herë të parë, jo vetëm në Greqi, por edhe në  Shqipëri. Ky karakterizim e veçantoi menjëherë produktin tonë nga llojet e tjera të kafeve dhe tërhoqi vëmendjen e konsumatorëve shqiptarë në Greqi, si dhe kuriozitetin e konsumatorëve grekë që dëshirojnë të përjetojnë një përvojë të re shijimi kafeje.
  Me sloganet; "Respektimi ndaj traditës është kulturë dhe kënaqësi" si dhe
''Kafeja siç na pëlqen ne shqiptarëve '', reklamuam produktin tonë në rrjetet më të njohura televizive në Greqi dhe për herë të parë në gjuhën shqipe. 
  Me ndihmën e vlefshme të Ambasadës Shqiptare, ne vazhduam të reklamojmë produktin tonë në ambjentet e ambasadës, ku për 5 vjet rresht u shërbenim falas kafen tonë, bashkatdhetarëve të pranishëm. Çdo ditë dëgjonim përgëzimet dhe vlerësimet e tyre për nismat tona për cilësinë e shkëlqyer të kafesë Argjiro, për paraqitjen tonë të sjellshme në ambasadë, dhe produkti jonë u bë akoma edhe më i njohur për shqiptarët në Greqi.
  Si konkluzion, nga të thënat e vet konsumatorëve tanë, Kafeja Argjiro është specifike edhe në shijen e saj , ka diçka të mbrekullueshme që e veçanton atë edhe nga të gjitha kafet e tjera shqiptare. Eshtë pikërisht ajo që duan shqiptarët.    Në përgjithësi shumica e klientëve tanë janë bërë adhurues fanatikë të kafes Argjiro dhe siç shprehen dhe vetë ata ,nuk e ndërojne atë me asgjë.
Iniciatori , arkitekti dhe mananxheri i të gjitha këtyre ideve është Lulëzim Alikaj, adhurues i traditave shqiptare dhe i kafes shqiptare, emigrant nga Gjirokastra, i cili erdhi në Greqi në vitin 1992, menjëherë pas studimeve universitare në Universitetin e Tiranës, në degën Filologji Angleze. Idetë dhe planet e tij gjetën mbështetjen e miqve të tij investitorë, grekë dhe shqiptarë të cilët ndihmuan në realizimin e tyre.
 Tre ishin arsyet kryesore, që u vendos, që ky invenstim të bëhej në Greqi:
1- mundësitë që janë në Greqi, për dikë që dëshiron të nxjerr një produkt me cilësi të lartë dhe standarte të larta,
2- numri i madh i shqiptarëve që jetojnë në Greqi,
3- ndërgjegjia shoqërore për të investuar në vendin ku jetojmë, për të ndihmuar sado pak në zhvillimin e ekonomisë së tij , e cila është në të mirë të gjithëve.

Kafeja ARGJIRO është rezultat i përkushtimit, dashurisë, merakut, këmbënguljes, imtësisë, dëshirës, njohurive, pëvojës dhe studimit shumëvjeçar dhe mbi të gjitha i një cilësije të lartë dhe gjithmonë të kontrollueshme të kafes jeshile.
 Vizioni ynë është, që Kafe ARGJIRO të bëhet Brand Name dhe simbol i një cilësije të mbrekullueshme kafeje tradicionale Shqiptare.
  Kjo është arsyeja që ne kemi zgjedhur të bëjmë një punë me cilësi të lartë dhe të qëndrueshme në të gjitha stadet e saj, pa llogaritur kosto, aq më tepër kur bëhet fjalë për një produkt të tillë, siç është kafeja, e cila duhet të ofrojë një kënaqësi të veçantë.
  Kemi krijuar të gjitha kushtet e nevojshme të cilat na sigurojnë stabilitetin e cilësisë dhe të specifikave të produktit tonë, si dhe të gjitha mundësitë që kafeja Argjiro të gjendet pranë të interesuarve, në çdo kohë dhe kudo që ata ndodhen.     
      Të përpiqesh të krijosh diçka të përsosur, të plotësuar deri dhe në detajet më të imta, me standardet më të larta, duke filluar që nga cilësia e produktit dhe deri tek paraqitja e tij, për ne, është një shprehje respekti ndaj konsumatorëve, që na zgjedhin, dhe na preferojnë.
                       Kënaqësija e tyre, për ne, është shpërblimi ynë!                                                                
Në planet tona të ardhshme janë prodhimi dhe i produkteve të tjera tradicionale Shqiptare.


  Përcaktimi i produktit tonë kafe ARGJIRO, si "Kafe Tradicionale Shqiptare" është një nocion i ri, i cili u përdor për herë të parë nga firma jonë që prej 1995 dhe lidhet me veçantinë e këtij produkti si dhe me prezantimin e tij si një tip tjetër kafeje , në tregun Grek.
  Që atëherë e deri me sot, ky nocion po  përdoret pothuajse nga të gjithë shqiptarët, në vënd të nocionit të vjetër, “kafe turke”.
  Shumë na pyesin, ç’është kafeja shqiptare dhe nëse ka lidhje me ekzistencën e plantacioneve të kultivimit të kafes, në Shqipëri.
  Përdorimi i nocionit "Kafe Tradicionale Shqiptare" ka lidhje me metodën tradicionale shqiptare, të përpunimit(pjekje dhe bluarje), bërjes dhe pirjes së kafes nga shqiptarët që në vitet e hershme të hyrjes së kafes në Shqipëri.
 Kafeja jeshile kultivohet vetëm në Brazili dhe në vendet e Amerikës Latine dhe që andej shpërndahet në të gjithë botën. Çdo shtet ka traditën e vet në mënyrën përpunimit, të bërjes dhe të pirjes së kafes. Sipas traditës së çdo vendi, kemi dhe ekzistencën e tipeve të ndryshme të kafeve.
  Kafeja tradicionale shqiptare edhe ajo greke hyjnë në të njëjtën familje dhe shpesh quhen dhe kafe turke për nga fakti se, kafeja si produkt, ka hyrë për herë të parë në zonën e Ballkanit nga turqit, gjatë pushtimit otoman, të cilët pasi e piqnin dhe e bluanin kafen, për bërjen e një kafeje përdornin xhezve prej bakri mbi një vatër të nxehtë dhe për pirjen e saj përdornin kupa të vogla që quheshin filxhane. Në ato kohëra kafeja ishte e rrallë dhe e shtrenjtë dhe pihej kryesisht nga sulltenjtë dhe të kamurit turq, për t’i mbajtur ata të zgjuar gjatë betejave.
   Me kalimin e kohërave kafeja filloi të përdoret dhe nga ballkanasit, të cilët dhe sot e kësaj dite, e përgatisin dhe e pinë atë me të njëjtën metodë që e bënin turqit, prandaj në rang botëror kjo lloj kafe njihet si kafe turke.
Megjithatë  ndërkohë që si  metodë mbetet e  njejtë,  ka ndryshime të theksuara midis vendeve të ndryshme të rajonit, në mënyrën dhe preferencat e përgatitjes së kafes.
  Kjo ishte dhe arsyeja që ne e veçantuam produktin tonë Kafe ARGJIRO,duke e karakterizuar atë si  KafeTradicionale Shqiptare. 
  Sot, midis kafes tradicionale shqiptare dhe asaj greke ka ndryshime të theksuara në shije dhe në aromë, që vijne si rezultat i mënyrave të ndryshme të pjekjes , të bluarjes, si dhe të llojeve të kafeve jeshile që përdoren në përgatitjen e harmaneve të tyre.
 Kafeja tradicionale shqiptare ka pjekje shumë të errët drejt të zezës , bluarje shumë më të hollë dhe në përgatitjen e harmanit të saj duhen përdorur dhe sasi të caktuara të kafeve jeshile 100% arabica, kafe që përdoren zakonisht për ekspressin, prandaj dhe shija e saj është pak e ngjashme me atë të ekspressit.       Ndërkohë kafeja greke ka pjekje shumë më të hapur, bluarje pak më të trashë dhe në përgatitjen e harmanit të saj , nuk është domosdoshme përdorimi i sasive të caktuara të kafeve jeshile 100% arabica që përdoren për ekspressin.
  Mënyra e përpunimi të kafes shqiptare i afrohet më tepër metodës së hershme të përgatitjes së kafes nga turqit ,kurse ajo e kafes greke është një metodë më e re përpunimi, e cila përdoret 50 vitet e fundit dhe vetëm nga Grekët.
  Aroma dhe shija e kafes shqiptare është më e fortë se asaj greke,, ndërkohë, kafeja greke ka shije dhe aromë shumë më të lehtë dhe pak të tharët ,krejtësisht të veçantë dhe të pakrahasueshme me llojet e tjera të kafeve.
  Këto ndryshime janë përcaktuese gjithashtu dhe në shpejtësinë e konsumimit të kafes .
 Për bërjen e një kafeje shqiptare, për shkak të shijes së saj të fortë, përdoret shumë pak sasi kafeje në xhezve, pothuajse gjysma e sasisë së kafes që përdoret për bërjen e një kafeje greke. Si rezultat i kësaj, kafeja shqiptare konsumohet shume me ngadale se kafeja greke dhe me 100gr kafe shqiptare mund bëjmë rreth 15-20 kafe. Për arsyet e mësipërme kjo lloj kafeje konsiderohet si me shëndetshme dhe me kosto shumë më të ulët për konsumatorin, në krahasim dhe me të gjitha llojet tjera të kafeve.
 Ndërkohë kafeja greke për shkak të shijes së saj të lehtë, konsumohet shumë më shpejt dhe me 100gr kafe greke mund të bëjmë deri në 7-8 kafe.
  Zakonisht kur kafeja piqet e errët drejt të zezës, eliminon krejtësisht thartësinë e saj, fiton pak ëmbëlsi, pak hidhërim dhe çliron një shije dhe aromë më të fortë ,të cilat i ruan për një periudhë  të gjatë kohe dhe nuk vjetërsohet lehtë.
  Bluarja e imët ndihmon në çlirimin e plotë të aromës së kafes dhe bëhet dhe shkak për krijimin e ajkës si dhe mosngeljen e mbeturinave në filxhan.
 Ky lloj përpunimi i kafes çon dhe në eleminimin më të plotë të elementëve të dëmshëm të kafes jeshile. Gjatë këtij lloj përpunimi, kafeja humbet më tepër në peshë, me një firo të lartë rreth 22%, dhe si rezultat i kësaj, plotësimi i 100gr. kafe(pesha e një qeske) bëhet me më tepër kafe, si masë.
 Për të arritur rezultatin e duhur, për një kafe të shijshme tradicionale shqiptare, rol të rëndësishëm, përveç mënyrës së përpunimit, luajnë përzgjedhja dhe kontrolli i cilësisë së kafes jeshile si dhe kombinim i saktë i llojeve të ndryshme të kafeve jeshile nga zona të ndryshme të kultivimit.
 Krijimin e një harmani të caktuar përcakton dhe veçantinë e shijes dhe aromës së kafes që çdo firmë ka vendosur të ofrojë .
 Gjithashtu pjekja duhet të arrije gradën e duhur pa kaluar në djegien e kafes dhe çdo gjë duhet bërë me merak duke ruajtur gjithmonë stabilitetin e standarteve të zgjedhura.
Ky është dhe lloji i kafes që pëlqehet më tepër nga shqiptarët, në këtë mënyrë bëhet dhe përpunimi i produktit tonë , Kafe ARGJIRO, prandaj dhe ne vendosëm t’a karakterizojmë atë, si Kafe Tradicionale Shqiptare.
 Thuhet që edhe grekët shumë vite përpara pinin të njëjtën kafe që pinë shqiptarët sot dhe e quanin atë, kafe turke. Sot ,shumë konsumatorë grek e përziejnë kafen ARGJIRO me atë greke për ti dhënë kësaj të fundit një tonalitet më tepër, në shije dhe aromë, duke e bërë atë pak më të shijshme.


  •  Përse kafe "Argjiro"?
Së pari :
ka interes për ju sepse:
-ky produkt tani për tani nuk është në super markete,
-është një produkt i konsumit të përditshëm,
-në qoftë se e pëlqejnë kafen "Argjiro", klientët tuaj do të kenë një arsyje më tepër për të hyrë në dyqanin tuaj,
-klienta shqiptar ka kudo dhe janë të shumtë,
-gjithashtu kafeja e zezë dhe sidomos kafe "Argjiro', preferohet dhe nga shumë të huaj të tjerë nga Ballkani, Rusia dhe vendet Arabe ,si dhe nga një përqindje e konsiderueshme konsumatorësh Grekë, preferues të fredoespressit, të cilët , kur pinë një kafe turke/greke në shtëpi duan të ndjejnë po të njëjtën shije të ekspressit, diçka që ofrohet vetëm nga kafe "Argjiro".
-bën një investim shumë të vogël ,duke blerë si fillim vetëm 10pako 100gr-she. kafe "Argjiro" dhe i hap rrugën një bashkëpunimi të përhershëm dhe fitimprurës.
Së dyti;
ka interes edhe për konsumatorët tuaj sepse:
në përgatitjen e një kafeje Argjiro, për shkak të shijes së saj të fortë, përdoret shumë më pak sasi kafeje në zhezve, pothuajse gjysma e sasisë që përdoret në përgatitjen e një kafeje të kuqe greke. 
Në këtë mënyrë dikush që konsumon kafe shqiptare "Argjiro" ka përfitim të dyanshëm pasi :
1 -ul rreth 50% sasinë e kafeinës në organizëm –kështu që është më e shëndetshme,dhe mund të pijë më shumë herë kafe në ditë.
Gjithashtu,
2-ul dhe rreth 50% koston e kafes,- pra dhe më ekonomike.

Jemi të sigurtë se në qoftë se edhe ju do të bashkëpunoni me ne, do të mbeteni shumë të kënaqur , ashtu sikundër shumica e të gjithë atyre që bashkëpunojnë me ne, që prej vitit 1995.

Ιnstalim Μakinerish Αutomatike të tipit “NESCAFE Alegria Professional”,dhe"Lioness" për bërje kafesh dhe pije të ndryshme, si dhe furnizim me produktet e nevojshme për funksionimin e tyre, si: kafe Ekspress, Qumësht, Çokollatë dhe Nescafe Classic-të gjitha të çastit.

Makineritë e tipit "Lioness" mund të përdoret dhe si shitës automatic(vending)

Nëpërmjet këtyre makinerive, çdokush, mund të bëj lehtë, shpejt, saktë me cilësi të lartë dhe konstante me kosto shumë të ulët, vetëm me shtypjen e butonave, pa qenë e nevojshme të ketë njohuri apo eksperiencë, kafe të llojeve të ndryshme si; ekspress, freddo ekspress, kapuçino, freddokapuçino, kafe filtri, nescafe, frappe dhe çokollatë, të gjitha të ftohta dhe të ngrohta.
Eshtë si të keni një barist profesional në dispozicionin tuaj.
Lehtësia në instalimin dhe përdorimin e saj, si dhe përmasat e vogla dhe kostoja  e ulët, i bëjnë këto lloj maqinerish të përshtatshme për;  hotele që ofrojnë mëngjes gratis , për dyqane buke-m.markete, për sportelet e vogla ushqimore në shkolla, kinema, teatro,fusha sporti,palestra, anije, kafene , bare, parukeri , gjithashtu dhe për ndërmarrje me numër të madh  personeli ku mund t’ ju jepet kafe gratis.
Jemi përfaqësues të kompanisë NESTLE  HELLAS në këtë degë.

Çdo gjë varet nga KERKESA juaj!
  Kështu që , në qoftë se dëshironi ta keni kafenë tonë në dyqanet e zonës tuaj, është shumë e domosdoshme që ju t'u shprehni dëshirën tuaj pronarëve apo përgjegjësave të dyqaneve ushqimore të furnizohet me Kafe Argjiro duke u dhënë atyre, në qoftë se është e nevojshme, adresën tonë elektronike ose telefonat e firmës tonë, që ata të hyjnë në kontakt me ne.
 Ky lloj veprimi, është vërtetuar dhe nga ana jonë, se në më të shumtën e rasteve ka rezultat pozitiv, pasi shumica e pikave të shitjes që sot për sot ofrojnë Kafe Argjiro, kanë kontaktuar me ne, pas kërkesës që u është bërë  prej të interesuarve. 
 Firma jonë  ka bërë dhe po bën përjekje të vazhdueshme, që Kafe Argjiro të gjëndet sa më pranë klientëve shqiptare, kudo që ata ndodhen si në Greqi po edhe në mbarë botën.
 Produkti jonë: Kafe Argjiro ka të drejtë të shitet në tregun Grek si edhe atë botëror pasi prodhohet në Greqi (si shtet anëtar i B.E) ,konfort rregullave dhe standarteve Evropiane, të karakterit shëndetësor dhe higjenik.
Si i tille ka të drejtë të shitet në të gjitha dyqanet ushqimore këtu në Greqi, duke përfshirë super markete ,mini markete, furra buke, dyqane pijesh si dhe kioska.
 Edhe pse ne kemi kërkuar dhe vazhdimisht kërkojmë  bashkëpunim me të gjitha entet e kësaj fushe shumë prej tyre nuk kanë pranuar t'a vendosin kafen Argjiro në dyqanet e tyre, dhe aresyeja është se nuk u është kërkuar ende prej klientëve të tyre shqiptarë.
  Për rastet, kur për arësyje të ndryshme, edhe pas kërkesës tuaj, nuk ka reagim pozitiv , atëherë ju mund të shfrytëzoni mundësinë që ju jep firma jonë nëpërmjet dyqanit tonë elektronik ose dhe nëpërmjet kontaktit telefonik, ku mund të porositni Kafe Argjiro, direkt nga ne, në çdo kohë dhe nga çdo cep i botës.
Porosija juaj do t'ju dërgohet me postë ose transport, po me të njëjtin çmim, që do ta gjenit nëpër dyqane.

ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ 1        - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2106526680
ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ 21 -ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 210 6082921, 6980787032
ΕΘΝΟΜΑΡΤΙΡΩΝ 109 -m.market-τηλ-2109315312,
ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ 1 ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗ -Μ. ΜΑΡΚΕΤ -ΤΗΛ 2112141948
ΟΜΟΝΟΙΑΣ 18 - Περίπτερο Kioska - (në fillim të ATHINAS,majtas) - τηλ. 210 3229065
ΑΘΗΝΑΣ (dyqani me fara të thata -μαγαζί με ξηρούς καρπούς) - τηλ. 210 3243269
ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΟΣ 11,13,15 τηλ: 
-210 3211830,
-210 3218112,
-210 3212550,
-2103210532
-210 3217833

ΣΤΡΑΤΙΓΟΥ ΠΕΤΡΙΤΙ 2 -   ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ -     ΤΗΛ. 2297026254
ΦΑΝΕΡΟΜΕΝΗΣ 14 -   ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ -  ΤΗΛ. 2297027800

Ι. ΟΔΟΣ 188 - ΟΠΩΡΟΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ Fruta perime - ΤΗΛ. 2105311770
ΚΟΡΑΙ 36 - ΦΟΥΡΝΟΣ - ΤΗΛ. 2105697901
ΚΟΡΑΙ 95 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2105624572
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΩΣ 42 - ΟΙΝΟΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ - ΤΗΛ. 2105311101
ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ 125 - ΨΙΛΙΚΑ - ΤΗΛ. 2130312670
ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ 19 ΦΟΥΡΝΟΣ -ΤΗΛ. 210 5981163
ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 28- Μ. ΜΑΡΚΕΤ -ΤΗΛ 210 5610897
ΜΑΓΝΙΣΙΑΣ 35 - ΨΙΛΙΚΑ - ΤΗΛ. 2121060711,
ΣΤΡ.ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ 23 ΦΟΥΡΝΟΣ -ΤΗΛ-210 5902963,
ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 16- ΑΝΑΨΥΚΤΙΡΙΟ -τηλ. 210 6927028
ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ 20 ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ- τηλ. 2106929349
ΡΙΑΝΚΟΥΡ 25-M.MARKET
ΡΙΑΝΚΟΥΡ 36- M.MARKET tel-2106916967,.
ΓΕΡΑΣ.ΚΟΥΠΑ 14 ΕΡ. ΣΤΑΥΡΟΥ, ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ- τηλ. 210 6917029,

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 4 - ΦΟΥΡΝΟΣ - ΤΗΛ. 2291038817
Λ. ΚΑΡΑΜΑΝΝΗ + Β. ΚΟΝ/ΝΟΥ - ΨΙΛΙΚΑ - ΤΗΛ. 2291039541
ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΣΑΡΩΝΙΔΟΣ 66- ΨΙΛΙΚΑ - ΤΗΛ. 6945553570,
Λ. ΑΝΘΟΥΣΑΣ 210 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2106665069
ΣΠΑΝΟΒΑΓΓΕΛΗ 2 & ΑΒΥΔΟΥ - ΠΑΝΤΩΠΟΛΕΙΟ - ΤΗΛ. 2111844031
ΥΦΑΣΙΟΥ 26 -ΨΥΛΙΚΑ- ΤΗΛ 2155 3006564
ΑΡΒΗΛΩΝ 14 και ΜΑΡΚΑΝΔΙΑΣ-ΦΟΥΡΝΟΣ - ΤΗΛ.2112154278,ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΥ 8- SUPER MARKET -TEL  210 2011030
ΠΑΤΙΣΙΩΝ 326 -M .MARKET -TEL.210 2012389

ΤΡΩΟΝ 32 - ΨΙΛΙΚΑ - ΤΗΛ. 2103472370
ΤΡΩΟΝ 62 - ΨΙΛΙΚΑ - ΤΗΛ. 2103466203
ΚΗΦΙΣΔΟΤΟΥ 22 - ΨΙΛΙΚΑ - ΤΗΛ. 2103479816

Λ. ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ 30 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2294082200
Λ. ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ 75 - ΨΙΛΙΚΑ - ΤΗΛ. 2294085787
ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 33 Μ.ΜΑΡΚΕΤ- ΤΗΛ.2294085995, 6948949055
ΑΓ. ΚΥΡΙΑΚΗ + ΘΕΣΑΛΕΙΑΣ 1 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2294088621


ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2105572987
ΠΛΑΤΟΝΩΣ 3 -Μ. ΜΑΡΚΕΤ -ΤΗΛ 210 5576968
Δ. ΔΙΑΚΟΥ 8 - ΦΟΥΡΝΟΣ -ΤΗΛ. 210 5574045
ΗΡ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ- ΝΕΟΚΤΙΣΤΑ , Μ. ΜΑΡΚΕΤ -ΤΗΛ 210 5591321, 6946563463
ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ 48-Μ. ΜΑΡΚΕΤ -ΤΗΛ 6942979645,
ΑΓ. ΤΡΙΑΔΟΣ + ΑΓ. ΓΙΩΓΡΗ - ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2102464902
ΜΙΧ. ΒΟΔΑ & ΑΓΑΘΟΥΠΟΛΕΩΣ  -ΨΙΛΙΚΑ  -ΤΗΛ. 210 8617233
ΑΓ. ΜΕΛΕΤΙΟΥ 110 -Σ. ΜΑΡΚΕΤ -ΥΗΛ. 211 7052345
ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ 78 -ΨΙΛΙΚΑ -ΤΗΛ. 2108830264
ΣΩΖΟΠΟΛΕΩΣ 31 Μ. ΜΑΡΚΕΤ -ΤΗΛ. 210 8643984
ΦΥΛΗΣ 209 -ΨΙΛΙΚΑ -ΤΗΛ.6944195553,
Μ. ΒΟΔΑ 203 -Μ. ΜΑΡΚΕΤ -ΤΗΛ.2108628783
ΠΙΠΙΝΟΥ 79 -ΨΙΛΙΚΑ -ΤΗΛ. 210 8214406
ΑΧΑΡΝΩΝ 261-Μ. ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 6972120821
ΑΧΑΡΝΩΝ 123 ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΛ.6978715680
ΑΧΑΡΝΩΝ 195 ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΛ.210 8657460
ΠΑΤΙΣΙΟΝ 234, ΑΘΗΝΑ, , 2114037688,
ΜΙΧ. ΒΟΔΑ 213-Μ. ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 6940087604
Ν. ΕΛΒΕΤΙΑΣ 10 - ΨΙΛΙΚΑ - ΤΗΛ. 2107657188
ΚΥΠΡΟΥ 26 - ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ - ΤΗΛ. 2107643947

Λ.Βραυρώνας 7η Στάση - Σουπερ Μαρκετ - τηλ. 2294049127
ΒΟΡΡΕΟΥ 8 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2108974503, 6947835668
ΑΘ.ΔΙΚΑΚΟΥ 2,- ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2121051651 6934863800,

ΚΛΕΙΣΘΕΝΤΟΥΣ 104 -ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2106618991
ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 130-ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ.2106618308,
ΡΓΚΑΒΗ  9 - φούρνος - τηλ. 210 6430804
I. ΣΟΥΤΣΟΥ 30-32 - φούρνος - τηλ. 210 6462714
I. ΣΟΥΤΣΟΥ 24 - super market - τηλ. 210 6411773
ΑΝ. ΓΕΝΑΔΙΟΥ5-7 - φούρνος - τηλ. 210 6445661
ΒΑΛΤΙΝΩΝ 58 - ψιλικά - τηλ. 210 6464717
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑ 5 - Φούρνος - τηλ. 2106422536
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑ 12 - Φούρνος - τηλ. 210 6442541,
ΠΑΠΑΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ 6 - ψιλικα - τηλ. 2106459075
ΔΗΜΗΤΣΑΝΑΣ 54 - ψιλικα - τηλ.2106423224, 6972843076


ΚΝΩΣΟΥ 14 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2109623096
ΕΥΡΟΥ 89 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2107774402
Μ. ΑΣΙΑΣ 60 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ- ΤΗΛ. 2107473717,

ΕΘΝΗΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 38 ΦΟΥΡΝΟΣ ΤΗΛ.2104612106

ΚΑΜΑΡΙ - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2286032035

ΜΕΣΑΡΙΑ - ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2286031534

ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ 20 -Μ. ΜΑΡΚΕΤ-ΤΗΛ.2130376628, 6984047935
ΙΩΣ -  ΠΟΛΛΑΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2286091810
ΧΩΡΑ ΙΟΣ- ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ Σ. ΜΑΡΚΕΤ-ΤΗΛ.2286091695, 6974476681.
ΧΑΡΑΚΟΠΟΥ 133            -  ΦΟΥΡΝΟΣ     -ΤΗΛ. 2109568829
ΔΗΜΟΣΤΕΝΟΥΣ 144      -Μ. ΜΑΡΚΕΤ     -ΤΗΛ.2111839911,
ΜΕΓΙΣΤΗΣ 24                  -Μ.ΜΑΡΚΕΤ      -ΤΗΛ.2109572140
ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 58          - Μ.ΜΑΡΚΕΤ   -ΤΗΛ. 2109566460

ΚΑΡΑΒΙΑ 39 -ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2102018336
ΠΡΟΜΥΘΕΩΣ 60 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2117054815
ΝΙΚΟΠΟΛΕΟΣ 23 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ.6930309016
ΝΙΚΟΠΟΛΕΟΣ 17 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2108616466
ΠΡΟΜΥΘΕΩΣ 20 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2102026671
ΔΕΜΕΡΤΖΗ 16 -KIOSKE - ΤΗΛ. 210 8326164,
ΧΡ.ΣΜΥΡΝΗΣ 53 - ΦΟΥΡΝΟΣ - ΤΗΛ. 2102015158
ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΥ & ΤΣΙΛΛΕΡ -Σ. ΜΑΡΚΕΤ ΤΗΛ.210 2011030
ΚΟΡΑΗ 54 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ.6949418987
ΔΟΓΑΝΗΣ 157 - ΨΙΛΙΚΑ - ΤΗΛ. 2104617933
ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 131 - ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ - ΤΗΛ. 2104617933
ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ 30 - ΨΙΛΙΚΑ - ΤΗΛ. 2104326021
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ 66- ΨΙΛΙΚΑ - ΤΗΛ-2104635521, 6976480743
ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ 150 -ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ -ΤΗΛ.2104009677,
Π ΤΣΑΛΔΑΡΗ 89-91-ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ-ΤΗΛ.2104009618,
ΠΡΟΙΚΟΝΝΙΣΟΥ 55   -Μ. ΜΑΡΚΕΤ -ΤΗΛ..2104328150
ΞΑΝΘΙΠΠΗΣ 128 - ΦΟΥΡΝΟΣ - ΤΗΛ. 2105135306
ΔΡΑΜΑΣ 32 - ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ - ΤΗΛ. 2105143845
ΝΑΥΠΛΙΟΥ + ΠΛΑΤΤΩΝΟΣ 80 - ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ - ΤΗΛ. 2105137010

ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ 40 - ΦΟΥΡΝΟΣ - ΤΗΛ. 2104962984
ΑΒΕΡΟΦ 23 - ΨΙΛΙΚΑ - ΤΗΛ. 2104966189
ΓΕΝΝΙΜΑΤΑ 152 - ΦΟΥΡΝΟΣ - ΤΗΛ. 2105615837
ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 91 - ΨΙΛΙΚΑ - ΤΗΛ. 2105691602
ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 12-14-Μ.ΜΑΡΚΕΤ-ΤΗΛ.210 5610608,
ΒΑΣ. ΑΔΑΜ 18 - ΚΑΒΑ - ΤΗΛ. 210662682
Γ. ΟΛΥΜΠΙΟΥ 3 - ΦΟΥΡΝΟΣ - ΤΗΛ. 2109229099

ΣΙΣΙ ΛΑΣΘΙΟΥ ΑΓ ΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2841089852
ΣΤΟΜΙΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ, - ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2842041495, 6972621420
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΑΛΙΑ, - ΤΗΛ.2897032758, 6937158532
Λ. ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ + ΚΙΜ. ΡΙΖΟΥ - ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2106220751
ΚΡΕΣΝΑΣ 29 - ψιλικά - τηλ. 210 8214842
ΣΠΕΤΣΩΝ 126 - mini market - τηλ. 210 8225586
ΠΥΘΕΙΑΣ 1 -ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2117052034
ΚΡΙΣΣΗΣ 48-ΨΙΛΙΚΑ- ΤΗΛ.2108673698
ΒΕΛΒΕΝΤΟΥΣ 28 - ΨΙΛΙΚΑ - ΤΗΛ. 2108831069
ΚΕΡΚΥΡΑΣ 117 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2108223622
ΔΑΦΝΙΔΟΣ 15 - ΨΙΛΙΚΑ - ΤΗΛ. 2108678097
ΑΓΙΑΣ ΖΩΝΗΣ 58 - ΦΟΥΡΝΟΣ - ΤΗΛ. 2108670444
ΦΕΔΡΙΑΔΩΝ 60 - ΦΟΥΡΝΟΣ - ΤΗΛ. 2108617815
ΣΠΕΤΣΩΝ 118 - ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2108840444
ΚΕΡΚΥΡΑΣ 29 -ΨΙΛΙΚΑ - ΤΗΛ. 2108254465
ΣΠΟΠΡΑΔΩΝ 14 -ΨΙΛΙΚΑ - ΤΗΛ. 6946342008
ΚΥΨΕΛΗΣ 56- ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ.215 5157470,
ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ 49- ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2108254465, 6973317981
ΕΠΤΑΝΙΣΟΥ 27- ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ.2108227336,
ΑΙΓΛΗΣ 47- ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ.2130228518, 6907007813
ΒΕΛΒΕΝΝΔΟΥΣ 22, - ΦΟΥΡΝΟΣ - ΤΗΛ.2108819674

ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 1 - ΨΙΛΙΚΑ - ΤΗΛ. 2744062011
ΥΨΗΛΑΝΤΟΥ 37 -Μ.ΜΑΡΚΕΤ -ΤΗΛ.2744400191,
Λ. ΣΤΑΘΜΟΥ 7 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2105551478
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΤΗΛ.2897032758, 6937158532
ΠΛΑΤ. Δ. ΣΩΤΗΡΙΟΥ -ΦΟΥΡΝΟΣ-ΤΗΛ-2299025265,
ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ 34-ΦΟΥΡΝΟΣ-ΤΗΛ-2105225563,
ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 85 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2103474252

ΒΟΥΡΑΙ - ΠΑΠΟΥΤΣΑΣ  ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 228902415
ΠΡΑΝΤΟΥΝΑ 36- ΨΙΛΙΚΑ - - ΤΗΛ. 2106721694
ΒΛΑΧΑΚΗ 53 -ΚΑΒΑ- - ΤΗΛ. 2106744286ΣΜΥΡΝΗΣ 17- ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ- ΤΗΛ. 2108073321
ΠΛ. ΠΛΑΣΤΗΡΑ 1- ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2108000436,

ΑΛΕΚΟΥ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ 44 - ΦΟΥΡΝΟΣ - ΤΗΛ. 2102755981
ΜΑΙΝΕΜΕΝΗΣ 12 - ΚΑΒΑ - ΤΗΛ. 2109373713
ΚΑΛΙΚΡΑΤΙΑΣ 11 - ΦΟΥΡΝΟΣ - ΤΗΛ. 2109349265
Λ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 68 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2109023150
Λ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 72 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2109017377
ΣΠΙΝΘΑΡΟΥ 41 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2109013948
ΦΡΑΤΖΗ 50 - ΦΟΥΡΝΟΣ - ΤΗΛ. 2109022820
ΕΥΣΤΡ. ΠΙΣΣΑ 54 - ΦΟΥΡΝΟΣ - ΤΗΛ. 2109010668

ΣΠΑΡΤΗ 47 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2104936338
Π. ΤΣΑΛΔΑΡΗ 239 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2104909486
ΜΑΙΝΕΜΑΝΗΣ 60 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2104936709
Π. ΤΣΑΛΔΑΡΗ 59 - ΦΟΥΡΝΟΣ - ΤΗΛ. 2104912285
ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΜΥΚΗΝΩΝΝΙΚΑΙΑ , -FRUTA PERIME -ΤΗΛ. 2104924453
ΚΥΠΡΟΥ 32 -ΨΙΛΙΚΑ- ΤΗΛ. 2130149601
Π. ΤΣΑΛΔΑΡΗ 253 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ.2104914352, 6985740300
ΟΜΟΝΙΑΣ 18 FILLIMI I ATHINAS MAJTAS- ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ - ΤΗΛ. 2103222402
ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝΟΣ 17 - ΤΡΟΦΗΜΑ - ΤΗΛ. 2103211830
ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝΟΣ 11-13 - ΤΡΟΦΗΜΑ - ΤΗΛ. 2103212550
ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝΟΣ 11 - ΤΡΟΦΗΜΑ - ΤΗΛ. 2103210532
ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝΟΣ 11 - ΤΡΟΦΗΜΑ - ΤΗΛ. 2103217833
ΑΘΗΝΑΣ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΓΟΡΑ - ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ- ΤΗΛ. 2103243269

ΦΙΛΟΛΑΟΥ 76 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2107523298
ΑΡΧΕΛΑΟΥ 16- ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2107223749
ΙΠΠΟΔΑΜΟΥ 16 - ΠΡΑΤ. ΑΡΤΟΥ - ΤΗΛ. 2107568122ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 46 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2106669280
ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ 16 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ -ΤΗΛ.6944119575


ΠΑΡΙΚΙΑ ΠΑΡΟΣ- VANGJEL BIDIKA- Μ.ΜΑΡΚΕΤ-ΤΗΛ.6993309867,

ΠΑΡΙΚΙΑ ΠΑΡΟΣ-ΚΩΝ/ ΝΟΣ ΚΛΑΔΑΚΗΣ Σ.ΜΑΡΚΕΤ-ΤΗΛ.2284024425,

ΝΑΟΥΣΑ ΠΑΡΟΣ-ΣΙΦΝΑΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ και ΣΙΑ ΟΕ-ΤΗΛ.22840 24283 - 21322

ΠΑΡΙΚΙΑ ΠΑΡΟΣ- ΜΠΙΝΤΙΚΑ -ΤΗΛ. 6996725710,

ΝΑΟΥΣΑ-ΠΑΡΟΥ-ΧΑΜΙΛΟΦΩΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ--ΤΗΛ. 2284051539,
ΜΙΧ.ΒΟΔΑ ΚΑΙ  ΑΓΑΘΟΥΠΩΛΕΩΣ -ΨΙΛΙΚΑ - ΤΗΛ. 210861733
ΜΙΧ.ΒΟΔΑ 203 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ.2108628783,
ΑΓΙΟΥ ΜΕΛΕΤΙΟΥ 110 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2117052345
ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ 78 - ΨΙΛΙΚΑ - ΤΗΛ. 2108830264
ΣΩΖΟΠΩΛΕΩΣ 31 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2108643984
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 173- ΨΙΛΙΚΑ - ΤΗΛ.2108665333, 6942661917
ΑΧΑΡΝΩΝ 261- ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ- ΤΗΛ. 6972120821
ΦΥΛΛΗΣ 209 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 6959150654
ΜΙΧ.ΒΟΔΑ 213 - ΨΙΛΙΚΑ- ΤΗΛ.- 6940087604
ΠΙΠΙΝΟΥ 79-81 - ΨΙΛΙΚΑ - ΤΗΛ. 2108214406
ΑΧΑΡΝΩΝ 123 - ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ - ΤΗΛ. 6978715680
ΑΧΑΡΝΩΝ 195 - ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ - ΤΗΛ. 2108657460

ΑΙΤΟΛΙΚΟΥ 150 - ΦΟΥΡΝΟΣ - ΤΗΛ. 2104934703
ΑΙΤΟΛΙΚΟΥ 90- ΦΟΥΡΝΟΣ - ΤΗΛ. 2104625073,
ΛΑΚΟΝΙΑΣ 137 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2114044730,
ΑΙΓΑΛΕΩ 103 - ΦΟΥΡΝΟΣ - ΤΗΛ. 2104612478
ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 38 - ΦΟΥΡΝΟΣ - ΤΗΛ. 210465791
ΕΦΕΣΟΥ + ΤΣΑΒΕΛΑ 131 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2104911182
Γ. ΔΟΓΑΝΗΣ 93 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2104623726
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 137 - ΨΙΛΙΚΑ - ΤΗΛ. 2104634747
ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 164 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 210 4526821,


Δ. ΡΑΛΛΗ 77 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2104524051
ΦΡΕΑΤΙΔΟΣ 48 -ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2104284337
ΣΚΟΥΖΕ 36 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2114071138
ΖΑΝΙΝΗ 59 - ΦΟΥΡΝΟΣ - ΤΗΛ. 2104513435
ΗΠΕΙΡΟΥ 2 - ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 210441373
ΑΜΑΡΙΟΥ 1 - ΚΑΒΑ - ΤΗΛ. 2105740259
ΑΔΜΙΤΟΥ 50 - Μ. ΜΑΡΚΕΤ -ΤΗΛ. 210 5754849
ΠΟΡΟΥ 13 - Μ. ΜΑΡΚΕΤ -ΤΗΛ. 2105736827,

Λ. ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 58 - ΦΟΥΡΝΟΣ - ΤΗΛ. 2106039049
ΨΑΡΩΝ 30 - ΦΟΥΡΝΟΣ - ΤΗΛ. 2105224391
Λ. ΓΡΕΓΟΥ 3 - ΦΟΥΡΝΟΣ - 2299073762

Ε. ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ + ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ - ΦΟΥΡΝΟΣ - ΤΗΛ. 2294026586
ΠΡΟΤΕΩΣ 9 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2294025230
ΠΡΟΤΕΩΣ 3 - ΨΙΛΙΚΑ - ΤΗΛ. 2294025902
ΑΓΙΟΥ ΧΡ. ΣΜΥΡΝΗΣ 4 - ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ - ΤΗΛ. 2294023807


Φ. ΦΟΤΑΡΑ 1 - ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2241039426
ΔΕΝΤΡΙΝΟΥ 109 - ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2241023178
ΧΑΤΖΗΑΓΓΕΛΟΥ 7-9 ΟΠΩΡΟ/ΛΕΙΟ    -ΤΗΛ.2241074900
ΑΙΑΝΤΙΟΥ 6η ΣΤΑΣΗ - ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2104653518
ΣΕΠΟΛΕΙΩΝ 24 - ΦΟΥΡΝΟΣ - ΤΗΛ. 2108212785
ΥΨΙΛΑΝΤΟΥ + ΣΟΛΩΜΟΥ  - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2106632136
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΡ. ΜΠΕΚΑ 84 - ΨΙΛΙΚΑ - ΤΗΛ. 2106025525

ΚΑΜΑΡΕΣ - ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2284032374
ΕΞΑΜΠΕΛΑ - ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2284031342
ΚΑΤΑΒΑΤΗ - ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2284033056
ΑΡΤΕΜΩΝΑΣ ΣΥΦΝΟΥ - ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2284026083
ΑΓ. ΛΟΥΚΑΣ - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2284032191

Λ.ΕΙΡΗΝΗΣ 6 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 210 3417547
ΚΩΝΣΤΑΝΔΙΝΟΠΟΛΕΟΣ 24- Μ.ΜΑΡΚΕΤ-ΤΗΛ.2106399702, 
  • Καπετάν Χρονά 25, Αθήνα, Ελλάδα