•  Përse kafe "Argjiro"?
Së pari :
ka interes për ju sepse:
-ky produkt tani për tani nuk është në super markete,
-është një produkt i konsumit të përditshëm,
-në qoftë se e pëlqejnë kafen "Argjiro", klientët tuaj do të kenë një arsyje më tepër për të hyrë në dyqanin tuaj,
-klienta shqiptar ka kudo dhe janë të shumtë,
-gjithashtu kafeja e zezë dhe sidomos kafe "Argjiro', preferohet dhe nga shumë të huaj të tjerë nga Ballkani, Rusia dhe vendet Arabe ,si dhe nga një përqindje e konsiderueshme konsumatorësh Grekë, preferues të fredoespressit, të cilët , kur pinë një kafe turke/greke në shtëpi duan të ndjejnë po të njëjtën shije të ekspressit, diçka që ofrohet vetëm nga kafe "Argjiro".
-bën një investim shumë të vogël ,duke blerë si fillim vetëm 10pako 100gr-she. kafe "Argjiro" dhe i hap rrugën një bashkëpunimi të përhershëm dhe fitimprurës.
Së dyti;
ka interes edhe për konsumatorët tuaj sepse:
në përgatitjen e një kafeje Argjiro, për shkak të shijes së saj të fortë, përdoret shumë më pak sasi kafeje në zhezve, pothuajse gjysma e sasisë që përdoret në përgatitjen e një kafeje të kuqe greke. 
Në këtë mënyrë dikush që konsumon kafe shqiptare "Argjiro" ka përfitim të dyanshëm pasi :
1 -ul rreth 50% sasinë e kafeinës në organizëm –kështu që është më e shëndetshme,dhe mund të pijë më shumë herë kafe në ditë.
Gjithashtu,
2-ul dhe rreth 50% koston e kafes,- pra dhe më ekonomike.

Jemi të sigurtë se në qoftë se edhe ju do të bashkëpunoni me ne, do të mbeteni shumë të kënaqur , ashtu sikundër shumica e të gjithë atyre që bashkëpunojnë me ne, që prej vitit 1995.

Ιnstalim Μakinerish Αutomatike të tipit “NESCAFE Alegria Professional”,dhe"Lioness" për bërje kafesh dhe pije të ndryshme, si dhe furnizim me produktet e nevojshme për funksionimin e tyre, si: kafe Ekspress, Qumësht, Çokollatë dhe Nescafe Classic-të gjitha të çastit.

Makineritë e tipit "Lioness" mund të përdoret dhe si shitës automatic(vending)

Nëpërmjet këtyre makinerive, çdokush, mund të bëj lehtë, shpejt, saktë me cilësi të lartë dhe konstante me kosto shumë të ulët, vetëm me shtypjen e butonave, pa qenë e nevojshme të ketë njohuri apo eksperiencë, kafe të llojeve të ndryshme si; ekspress, freddo ekspress, kapuçino, freddokapuçino, kafe filtri, nescafe, frappe dhe çokollatë, të gjitha të ftohta dhe të ngrohta.
Eshtë si të keni një barist profesional në dispozicionin tuaj.
Lehtësia në instalimin dhe përdorimin e saj, si dhe përmasat e vogla dhe kostoja  e ulët, i bëjnë këto lloj maqinerish të përshtatshme për;  hotele që ofrojnë mëngjes gratis , për dyqane buke-m.markete, për sportelet e vogla ushqimore në shkolla, kinema, teatro,fusha sporti,palestra, anije, kafene , bare, parukeri , gjithashtu dhe për ndërmarrje me numër të madh  personeli ku mund t’ ju jepet kafe gratis.
Jemi përfaqësues të kompanisë NESTLE  HELLAS në këtë degë.