Çdo gjë varet nga KERKESA juaj!
  Kështu që , në qoftë se dëshironi ta keni kafenë tonë në dyqanet e zonës tuaj, është shumë e domosdoshme që ju t'u shprehni dëshirën tuaj pronarëve apo përgjegjësave të dyqaneve ushqimore të furnizohet me Kafe Argjiro duke u dhënë atyre, në qoftë se është e nevojshme, adresën tonë elektronike ose telefonat e firmës tonë, që ata të hyjnë në kontakt me ne.
 Ky lloj veprimi, është vërtetuar dhe nga ana jonë, se në më të shumtën e rasteve ka rezultat pozitiv, pasi shumica e pikave të shitjes që sot për sot ofrojnë Kafe Argjiro, kanë kontaktuar me ne, pas kërkesës që u është bërë  prej të interesuarve. 
 Firma jonë  ka bërë dhe po bën përjekje të vazhdueshme, që Kafe Argjiro të gjëndet sa më pranë klientëve shqiptare, kudo që ata ndodhen si në Greqi po edhe në mbarë botën.
 Produkti jonë: Kafe Argjiro ka të drejtë të shitet në tregun Grek si edhe atë botëror pasi prodhohet në Greqi (si shtet anëtar i B.E) ,konfort rregullave dhe standarteve Evropiane, të karakterit shëndetësor dhe higjenik.
Si i tille ka të drejtë të shitet në të gjitha dyqanet ushqimore këtu në Greqi, duke përfshirë super markete ,mini markete, furra buke, dyqane pijesh si dhe kioska.
 Edhe pse ne kemi kërkuar dhe vazhdimisht kërkojmë  bashkëpunim me të gjitha entet e kësaj fushe shumë prej tyre nuk kanë pranuar t'a vendosin kafen Argjiro në dyqanet e tyre, dhe aresyeja është se nuk u është kërkuar ende prej klientëve të tyre shqiptarë.
  Për rastet, kur për arësyje të ndryshme, edhe pas kërkesës tuaj, nuk ka reagim pozitiv , atëherë ju mund të shfrytëzoni mundësinë që ju jep firma jonë nëpërmjet dyqanit tonë elektronik ose dhe nëpërmjet kontaktit telefonik, ku mund të porositni Kafe Argjiro, direkt nga ne, në çdo kohë dhe nga çdo cep i botës.
Porosija juaj do t'ju dërgohet me postë ose transport, po me të njëjtin çmim, që do ta gjenit nëpër dyqane.

ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ 1        - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2106526680
ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ 21 -ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 210 6082921, 6980787032
ΕΘΝΟΜΑΡΤΙΡΩΝ 109 -m.market-τηλ-2109315312,
ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ 1 ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗ -Μ. ΜΑΡΚΕΤ -ΤΗΛ 2112141948
ΟΜΟΝΟΙΑΣ 18 - Περίπτερο Kioska - (në fillim të ATHINAS,majtas) - τηλ. 210 3229065
ΑΘΗΝΑΣ (dyqani me fara të thata -μαγαζί με ξηρούς καρπούς) - τηλ. 210 3243269
ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΟΣ 11,13,15 τηλ: 
-210 3211830,
-210 3218112,
-210 3212550,
-2103210532
-210 3217833

ΣΤΡΑΤΙΓΟΥ ΠΕΤΡΙΤΙ 2 -   ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ -     ΤΗΛ. 2297026254
ΦΑΝΕΡΟΜΕΝΗΣ 14 -   ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ -  ΤΗΛ. 2297027800

Ι. ΟΔΟΣ 188 - ΟΠΩΡΟΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ Fruta perime - ΤΗΛ. 2105311770
ΚΟΡΑΙ 36 - ΦΟΥΡΝΟΣ - ΤΗΛ. 2105697901
ΚΟΡΑΙ 95 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2105624572
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΩΣ 42 - ΟΙΝΟΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ - ΤΗΛ. 2105311101
ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ 125 - ΨΙΛΙΚΑ - ΤΗΛ. 2130312670
ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ 19 ΦΟΥΡΝΟΣ -ΤΗΛ. 210 5981163
ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 28- Μ. ΜΑΡΚΕΤ -ΤΗΛ 210 5610897
ΜΑΓΝΙΣΙΑΣ 35 - ΨΙΛΙΚΑ - ΤΗΛ. 2121060711,
ΣΤΡ.ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ 23 ΦΟΥΡΝΟΣ -ΤΗΛ-210 5902963,
ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 16- ΑΝΑΨΥΚΤΙΡΙΟ -τηλ. 210 6927028
ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ 20 ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ- τηλ. 2106929349
ΡΙΑΝΚΟΥΡ 25-M.MARKET
ΡΙΑΝΚΟΥΡ 36- M.MARKET tel-2106916967,.
ΓΕΡΑΣ.ΚΟΥΠΑ 14 ΕΡ. ΣΤΑΥΡΟΥ, ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ- τηλ. 210 6917029,

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 4 - ΦΟΥΡΝΟΣ - ΤΗΛ. 2291038817
Λ. ΚΑΡΑΜΑΝΝΗ + Β. ΚΟΝ/ΝΟΥ - ΨΙΛΙΚΑ - ΤΗΛ. 2291039541
ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΣΑΡΩΝΙΔΟΣ 66- ΨΙΛΙΚΑ - ΤΗΛ. 6945553570,
Λ. ΑΝΘΟΥΣΑΣ 210 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2106665069
ΣΠΑΝΟΒΑΓΓΕΛΗ 2 & ΑΒΥΔΟΥ - ΠΑΝΤΩΠΟΛΕΙΟ - ΤΗΛ. 2111844031
ΥΦΑΣΙΟΥ 26 -ΨΥΛΙΚΑ- ΤΗΛ 2155 3006564
ΑΡΒΗΛΩΝ 14 και ΜΑΡΚΑΝΔΙΑΣ-ΦΟΥΡΝΟΣ - ΤΗΛ.2112154278,ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΥ 8- SUPER MARKET -TEL  210 2011030
ΠΑΤΙΣΙΩΝ 326 -M .MARKET -TEL.210 2012389

ΤΡΩΟΝ 32 - ΨΙΛΙΚΑ - ΤΗΛ. 2103472370
ΤΡΩΟΝ 62 - ΨΙΛΙΚΑ - ΤΗΛ. 2103466203
ΚΗΦΙΣΔΟΤΟΥ 22 - ΨΙΛΙΚΑ - ΤΗΛ. 2103479816

Λ. ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ 30 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2294082200
Λ. ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ 75 - ΨΙΛΙΚΑ - ΤΗΛ. 2294085787
ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 33 Μ.ΜΑΡΚΕΤ- ΤΗΛ.2294085995, 6948949055
ΑΓ. ΚΥΡΙΑΚΗ + ΘΕΣΑΛΕΙΑΣ 1 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2294088621


ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2105572987
ΠΛΑΤΟΝΩΣ 3 -Μ. ΜΑΡΚΕΤ -ΤΗΛ 210 5576968
Δ. ΔΙΑΚΟΥ 8 - ΦΟΥΡΝΟΣ -ΤΗΛ. 210 5574045
ΗΡ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ- ΝΕΟΚΤΙΣΤΑ , Μ. ΜΑΡΚΕΤ -ΤΗΛ 210 5591321, 6946563463
ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ 48-Μ. ΜΑΡΚΕΤ -ΤΗΛ 6942979645,
ΑΓ. ΤΡΙΑΔΟΣ + ΑΓ. ΓΙΩΓΡΗ - ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2102464902
ΜΙΧ. ΒΟΔΑ & ΑΓΑΘΟΥΠΟΛΕΩΣ  -ΨΙΛΙΚΑ  -ΤΗΛ. 210 8617233
ΑΓ. ΜΕΛΕΤΙΟΥ 110 -Σ. ΜΑΡΚΕΤ -ΥΗΛ. 211 7052345
ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ 78 -ΨΙΛΙΚΑ -ΤΗΛ. 2108830264
ΣΩΖΟΠΟΛΕΩΣ 31 Μ. ΜΑΡΚΕΤ -ΤΗΛ. 210 8643984
ΦΥΛΗΣ 209 -ΨΙΛΙΚΑ -ΤΗΛ.6944195553,
Μ. ΒΟΔΑ 203 -Μ. ΜΑΡΚΕΤ -ΤΗΛ.2108628783
ΠΙΠΙΝΟΥ 79 -ΨΙΛΙΚΑ -ΤΗΛ. 210 8214406
ΑΧΑΡΝΩΝ 261-Μ. ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 6972120821
ΑΧΑΡΝΩΝ 123 ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΛ.6978715680
ΑΧΑΡΝΩΝ 195 ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΛ.210 8657460
ΠΑΤΙΣΙΟΝ 234, ΑΘΗΝΑ, , 2114037688,
ΜΙΧ. ΒΟΔΑ 213-Μ. ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 6940087604
Ν. ΕΛΒΕΤΙΑΣ 10 - ΨΙΛΙΚΑ - ΤΗΛ. 2107657188
ΚΥΠΡΟΥ 26 - ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ - ΤΗΛ. 2107643947

Λ.Βραυρώνας 7η Στάση - Σουπερ Μαρκετ - τηλ. 2294049127
ΒΟΡΡΕΟΥ 8 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2108974503, 6947835668
ΑΘ.ΔΙΚΑΚΟΥ 2,- ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2121051651 6934863800,

ΚΛΕΙΣΘΕΝΤΟΥΣ 104 -ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2106618991
ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 130-ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ.2106618308,
ΡΓΚΑΒΗ  9 - φούρνος - τηλ. 210 6430804
I. ΣΟΥΤΣΟΥ 30-32 - φούρνος - τηλ. 210 6462714
I. ΣΟΥΤΣΟΥ 24 - super market - τηλ. 210 6411773
ΑΝ. ΓΕΝΑΔΙΟΥ5-7 - φούρνος - τηλ. 210 6445661
ΒΑΛΤΙΝΩΝ 58 - ψιλικά - τηλ. 210 6464717
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑ 5 - Φούρνος - τηλ. 2106422536
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑ 12 - Φούρνος - τηλ. 210 6442541,
ΠΑΠΑΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ 6 - ψιλικα - τηλ. 2106459075
ΔΗΜΗΤΣΑΝΑΣ 54 - ψιλικα - τηλ.2106423224, 6972843076


ΚΝΩΣΟΥ 14 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2109623096
ΕΥΡΟΥ 89 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2107774402
Μ. ΑΣΙΑΣ 60 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ- ΤΗΛ. 2107473717,

ΕΘΝΗΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 38 ΦΟΥΡΝΟΣ ΤΗΛ.2104612106

ΚΑΜΑΡΙ - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2286032035

ΜΕΣΑΡΙΑ - ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2286031534

ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ 20 -Μ. ΜΑΡΚΕΤ-ΤΗΛ.2130376628, 6984047935
ΙΩΣ -  ΠΟΛΛΑΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2286091810
ΧΩΡΑ ΙΟΣ- ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ Σ. ΜΑΡΚΕΤ-ΤΗΛ.2286091695, 6974476681.
ΧΑΡΑΚΟΠΟΥ 133            -  ΦΟΥΡΝΟΣ     -ΤΗΛ. 2109568829
ΔΗΜΟΣΤΕΝΟΥΣ 144      -Μ. ΜΑΡΚΕΤ     -ΤΗΛ.2111839911,
ΜΕΓΙΣΤΗΣ 24                  -Μ.ΜΑΡΚΕΤ      -ΤΗΛ.2109572140
ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 58          - Μ.ΜΑΡΚΕΤ   -ΤΗΛ. 2109566460

ΚΑΡΑΒΙΑ 39 -ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2102018336
ΠΡΟΜΥΘΕΩΣ 60 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2117054815
ΝΙΚΟΠΟΛΕΟΣ 23 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ.6930309016
ΝΙΚΟΠΟΛΕΟΣ 17 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2108616466
ΠΡΟΜΥΘΕΩΣ 20 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2102026671
ΔΕΜΕΡΤΖΗ 16 -KIOSKE - ΤΗΛ. 210 8326164,
ΧΡ.ΣΜΥΡΝΗΣ 53 - ΦΟΥΡΝΟΣ - ΤΗΛ. 2102015158
ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΥ & ΤΣΙΛΛΕΡ -Σ. ΜΑΡΚΕΤ ΤΗΛ.210 2011030
ΚΟΡΑΗ 54 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ.6949418987
ΔΟΓΑΝΗΣ 157 - ΨΙΛΙΚΑ - ΤΗΛ. 2104617933
ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 131 - ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ - ΤΗΛ. 2104617933
ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ 30 - ΨΙΛΙΚΑ - ΤΗΛ. 2104326021
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ 66- ΨΙΛΙΚΑ - ΤΗΛ-2104635521, 6976480743
ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ 150 -ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ -ΤΗΛ.2104009677,
Π ΤΣΑΛΔΑΡΗ 89-91-ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ-ΤΗΛ.2104009618,
ΠΡΟΙΚΟΝΝΙΣΟΥ 55   -Μ. ΜΑΡΚΕΤ -ΤΗΛ..2104328150
ΞΑΝΘΙΠΠΗΣ 128 - ΦΟΥΡΝΟΣ - ΤΗΛ. 2105135306
ΔΡΑΜΑΣ 32 - ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ - ΤΗΛ. 2105143845
ΝΑΥΠΛΙΟΥ + ΠΛΑΤΤΩΝΟΣ 80 - ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ - ΤΗΛ. 2105137010

ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ 40 - ΦΟΥΡΝΟΣ - ΤΗΛ. 2104962984
ΑΒΕΡΟΦ 23 - ΨΙΛΙΚΑ - ΤΗΛ. 2104966189
ΓΕΝΝΙΜΑΤΑ 152 - ΦΟΥΡΝΟΣ - ΤΗΛ. 2105615837
ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 91 - ΨΙΛΙΚΑ - ΤΗΛ. 2105691602
ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 12-14-Μ.ΜΑΡΚΕΤ-ΤΗΛ.210 5610608,
ΒΑΣ. ΑΔΑΜ 18 - ΚΑΒΑ - ΤΗΛ. 210662682
Γ. ΟΛΥΜΠΙΟΥ 3 - ΦΟΥΡΝΟΣ - ΤΗΛ. 2109229099

ΣΙΣΙ ΛΑΣΘΙΟΥ ΑΓ ΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2841089852
ΣΤΟΜΙΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ, - ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2842041495, 6972621420
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΑΛΙΑ, - ΤΗΛ.2897032758, 6937158532
Λ. ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ + ΚΙΜ. ΡΙΖΟΥ - ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2106220751
ΚΡΕΣΝΑΣ 29 - ψιλικά - τηλ. 210 8214842
ΣΠΕΤΣΩΝ 126 - mini market - τηλ. 210 8225586
ΠΥΘΕΙΑΣ 1 -ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2117052034
ΚΡΙΣΣΗΣ 48-ΨΙΛΙΚΑ- ΤΗΛ.2108673698
ΒΕΛΒΕΝΤΟΥΣ 28 - ΨΙΛΙΚΑ - ΤΗΛ. 2108831069
ΚΕΡΚΥΡΑΣ 117 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2108223622
ΔΑΦΝΙΔΟΣ 15 - ΨΙΛΙΚΑ - ΤΗΛ. 2108678097
ΑΓΙΑΣ ΖΩΝΗΣ 58 - ΦΟΥΡΝΟΣ - ΤΗΛ. 2108670444
ΦΕΔΡΙΑΔΩΝ 60 - ΦΟΥΡΝΟΣ - ΤΗΛ. 2108617815
ΣΠΕΤΣΩΝ 118 - ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2108840444
ΚΕΡΚΥΡΑΣ 29 -ΨΙΛΙΚΑ - ΤΗΛ. 2108254465
ΣΠΟΠΡΑΔΩΝ 14 -ΨΙΛΙΚΑ - ΤΗΛ. 6946342008
ΚΥΨΕΛΗΣ 56- ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ.215 5157470,
ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ 49- ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2108254465, 6973317981
ΕΠΤΑΝΙΣΟΥ 27- ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ.2108227336,
ΑΙΓΛΗΣ 47- ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ.2130228518, 6907007813
ΒΕΛΒΕΝΝΔΟΥΣ 22, - ΦΟΥΡΝΟΣ - ΤΗΛ.2108819674

ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 1 - ΨΙΛΙΚΑ - ΤΗΛ. 2744062011
ΥΨΗΛΑΝΤΟΥ 37 -Μ.ΜΑΡΚΕΤ -ΤΗΛ.2744400191,
Λ. ΣΤΑΘΜΟΥ 7 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2105551478
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΤΗΛ.2897032758, 6937158532
ΠΛΑΤ. Δ. ΣΩΤΗΡΙΟΥ -ΦΟΥΡΝΟΣ-ΤΗΛ-2299025265,
ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ 34-ΦΟΥΡΝΟΣ-ΤΗΛ-2105225563,
ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 85 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2103474252

ΒΟΥΡΑΙ - ΠΑΠΟΥΤΣΑΣ  ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 228902415
ΠΡΑΝΤΟΥΝΑ 36- ΨΙΛΙΚΑ - - ΤΗΛ. 2106721694
ΒΛΑΧΑΚΗ 53 -ΚΑΒΑ- - ΤΗΛ. 2106744286ΣΜΥΡΝΗΣ 17- ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ- ΤΗΛ. 2108073321
ΠΛ. ΠΛΑΣΤΗΡΑ 1- ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2108000436,

ΑΛΕΚΟΥ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ 44 - ΦΟΥΡΝΟΣ - ΤΗΛ. 2102755981
ΜΑΙΝΕΜΕΝΗΣ 12 - ΚΑΒΑ - ΤΗΛ. 2109373713
ΚΑΛΙΚΡΑΤΙΑΣ 11 - ΦΟΥΡΝΟΣ - ΤΗΛ. 2109349265
Λ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 68 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2109023150
Λ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 72 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2109017377
ΣΠΙΝΘΑΡΟΥ 41 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2109013948
ΦΡΑΤΖΗ 50 - ΦΟΥΡΝΟΣ - ΤΗΛ. 2109022820
ΕΥΣΤΡ. ΠΙΣΣΑ 54 - ΦΟΥΡΝΟΣ - ΤΗΛ. 2109010668

ΣΠΑΡΤΗ 47 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2104936338
Π. ΤΣΑΛΔΑΡΗ 239 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2104909486
ΜΑΙΝΕΜΑΝΗΣ 60 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2104936709
Π. ΤΣΑΛΔΑΡΗ 59 - ΦΟΥΡΝΟΣ - ΤΗΛ. 2104912285
ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΜΥΚΗΝΩΝΝΙΚΑΙΑ , -FRUTA PERIME -ΤΗΛ. 2104924453
ΚΥΠΡΟΥ 32 -ΨΙΛΙΚΑ- ΤΗΛ. 2130149601
Π. ΤΣΑΛΔΑΡΗ 253 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ.2104914352, 6985740300
ΟΜΟΝΙΑΣ 18 FILLIMI I ATHINAS MAJTAS- ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ - ΤΗΛ. 2103222402
ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝΟΣ 17 - ΤΡΟΦΗΜΑ - ΤΗΛ. 2103211830
ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝΟΣ 11-13 - ΤΡΟΦΗΜΑ - ΤΗΛ. 2103212550
ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝΟΣ 11 - ΤΡΟΦΗΜΑ - ΤΗΛ. 2103210532
ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝΟΣ 11 - ΤΡΟΦΗΜΑ - ΤΗΛ. 2103217833
ΑΘΗΝΑΣ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΓΟΡΑ - ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ- ΤΗΛ. 2103243269

ΦΙΛΟΛΑΟΥ 76 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2107523298
ΑΡΧΕΛΑΟΥ 16- ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2107223749
ΙΠΠΟΔΑΜΟΥ 16 - ΠΡΑΤ. ΑΡΤΟΥ - ΤΗΛ. 2107568122ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 46 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2106669280
ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ 16 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ -ΤΗΛ.6944119575


ΠΑΡΙΚΙΑ ΠΑΡΟΣ- VANGJEL BIDIKA- Μ.ΜΑΡΚΕΤ-ΤΗΛ.6993309867,

ΠΑΡΙΚΙΑ ΠΑΡΟΣ-ΚΩΝ/ ΝΟΣ ΚΛΑΔΑΚΗΣ Σ.ΜΑΡΚΕΤ-ΤΗΛ.2284024425,

ΝΑΟΥΣΑ ΠΑΡΟΣ-ΣΙΦΝΑΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ και ΣΙΑ ΟΕ-ΤΗΛ.22840 24283 - 21322

ΠΑΡΙΚΙΑ ΠΑΡΟΣ- ΜΠΙΝΤΙΚΑ -ΤΗΛ. 6996725710,

ΝΑΟΥΣΑ-ΠΑΡΟΥ-ΧΑΜΙΛΟΦΩΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ--ΤΗΛ. 2284051539,
ΜΙΧ.ΒΟΔΑ ΚΑΙ  ΑΓΑΘΟΥΠΩΛΕΩΣ -ΨΙΛΙΚΑ - ΤΗΛ. 210861733
ΜΙΧ.ΒΟΔΑ 203 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ.2108628783,
ΑΓΙΟΥ ΜΕΛΕΤΙΟΥ 110 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2117052345
ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ 78 - ΨΙΛΙΚΑ - ΤΗΛ. 2108830264
ΣΩΖΟΠΩΛΕΩΣ 31 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2108643984
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 173- ΨΙΛΙΚΑ - ΤΗΛ.2108665333, 6942661917
ΑΧΑΡΝΩΝ 261- ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ- ΤΗΛ. 6972120821
ΦΥΛΛΗΣ 209 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 6959150654
ΜΙΧ.ΒΟΔΑ 213 - ΨΙΛΙΚΑ- ΤΗΛ.- 6940087604
ΠΙΠΙΝΟΥ 79-81 - ΨΙΛΙΚΑ - ΤΗΛ. 2108214406
ΑΧΑΡΝΩΝ 123 - ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ - ΤΗΛ. 6978715680
ΑΧΑΡΝΩΝ 195 - ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ - ΤΗΛ. 2108657460

ΑΙΤΟΛΙΚΟΥ 150 - ΦΟΥΡΝΟΣ - ΤΗΛ. 2104934703
ΑΙΤΟΛΙΚΟΥ 90- ΦΟΥΡΝΟΣ - ΤΗΛ. 2104625073,
ΛΑΚΟΝΙΑΣ 137 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2114044730,
ΑΙΓΑΛΕΩ 103 - ΦΟΥΡΝΟΣ - ΤΗΛ. 2104612478
ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 38 - ΦΟΥΡΝΟΣ - ΤΗΛ. 210465791
ΕΦΕΣΟΥ + ΤΣΑΒΕΛΑ 131 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2104911182
Γ. ΔΟΓΑΝΗΣ 93 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2104623726
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 137 - ΨΙΛΙΚΑ - ΤΗΛ. 2104634747
ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 164 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 210 4526821,


Δ. ΡΑΛΛΗ 77 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2104524051
ΦΡΕΑΤΙΔΟΣ 48 -ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2104284337
ΣΚΟΥΖΕ 36 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2114071138
ΖΑΝΙΝΗ 59 - ΦΟΥΡΝΟΣ - ΤΗΛ. 2104513435
ΗΠΕΙΡΟΥ 2 - ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 210441373
ΑΜΑΡΙΟΥ 1 - ΚΑΒΑ - ΤΗΛ. 2105740259
ΑΔΜΙΤΟΥ 50 - Μ. ΜΑΡΚΕΤ -ΤΗΛ. 210 5754849
ΠΟΡΟΥ 13 - Μ. ΜΑΡΚΕΤ -ΤΗΛ. 2105736827,

Λ. ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 58 - ΦΟΥΡΝΟΣ - ΤΗΛ. 2106039049
ΨΑΡΩΝ 30 - ΦΟΥΡΝΟΣ - ΤΗΛ. 2105224391
Λ. ΓΡΕΓΟΥ 3 - ΦΟΥΡΝΟΣ - 2299073762

Ε. ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ + ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ - ΦΟΥΡΝΟΣ - ΤΗΛ. 2294026586
ΠΡΟΤΕΩΣ 9 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2294025230
ΠΡΟΤΕΩΣ 3 - ΨΙΛΙΚΑ - ΤΗΛ. 2294025902
ΑΓΙΟΥ ΧΡ. ΣΜΥΡΝΗΣ 4 - ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ - ΤΗΛ. 2294023807


Φ. ΦΟΤΑΡΑ 1 - ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2241039426
ΔΕΝΤΡΙΝΟΥ 109 - ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2241023178
ΧΑΤΖΗΑΓΓΕΛΟΥ 7-9 ΟΠΩΡΟ/ΛΕΙΟ    -ΤΗΛ.2241074900
ΑΙΑΝΤΙΟΥ 6η ΣΤΑΣΗ - ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2104653518
ΣΕΠΟΛΕΙΩΝ 24 - ΦΟΥΡΝΟΣ - ΤΗΛ. 2108212785
ΥΨΙΛΑΝΤΟΥ + ΣΟΛΩΜΟΥ  - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2106632136
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΡ. ΜΠΕΚΑ 84 - ΨΙΛΙΚΑ - ΤΗΛ. 2106025525

ΚΑΜΑΡΕΣ - ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2284032374
ΕΞΑΜΠΕΛΑ - ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2284031342
ΚΑΤΑΒΑΤΗ - ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2284033056
ΑΡΤΕΜΩΝΑΣ ΣΥΦΝΟΥ - ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2284026083
ΑΓ. ΛΟΥΚΑΣ - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 2284032191

Λ.ΕΙΡΗΝΗΣ 6 - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΤΗΛ. 210 3417547
ΚΩΝΣΤΑΝΔΙΝΟΠΟΛΕΟΣ 24- Μ.ΜΑΡΚΕΤ-ΤΗΛ.2106399702,